FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

SEBASTIÁN DUHALDE, TERCER I DARRER REFORÇ DE L’HC SANT JUST PER A LA PROPERA TEMPORADA

El jugador argentí Sebastián Duhalde, s’incorpora al primer equip de l’HC Sant Just i serà el tercer i darrer reforç del primer equip de cara a la propera temporada a OK Plata.

El jove jugador, procedeix del Club Atlético Huracán de Buenos Aires, club on s’ha format esportivament i en el que juga a la primera divisió argentina d’hoquei patins. 

Amb el club porteny, el davanter de 23 anys ha obtingut en tres ocasions, els anys 2017, 18 i 19 el Torneig de Buenos Aires i amb la selecció de Buenos Aires es va proclamar campió argentí l’any 2016. 

També l’any 2016 va disputar la final Intercontinental enfrontant-se al Club Patí Vic. 

Ja amb la selecció d’Argentina Sub20, va participar l’any 2017 al Mundial que es va celebrar a Xina (World Roller Games 2017). 

És un plaer donar-li la benvinguda tant al nostre club com a Catalunya i estem segurs que serà un gran reforç pel nostre primer equip. 

Bienvenido Sebastián!!  Mucha suerte en esta nueva etapa que empiezas en Sant Just.

 

SEBASTIÁN DUHALDE, TERCER Y ÚLTIMO REFUERZO DEL HC SANT JUST PARA LA PRÓXIMA TEMPORADA 

El jugador argentino Sebastián Duhalde, se incorpora al primer equipo del HC Sant Just y será el tercer y último refuerzo del primer equipo de cara a la próxima temporada en OK Plata. 

El joven jugador, procede del Club Atlético Huracán de Buenos Aires, club donde se ha formado deportivamente y en el que juega en la Primera División argentina de hockey patines. 

Con el club porteño, el delantero de 23 años ha obtenido en tres ocasiones, los años 2017, 18 y 19 el Torneo de Buenos Aires y con la selección de Buenos Aires se proclamó campeón argentino en el año 2016. 

También en el año 2016 disputó la final Intercontinental enfrentándose al Club Patí Vic. 

Ya con la selección de Argentina Sub-20, participó en 2017 en el Mundial que se celebró en China (World Roller Games 2017). 

Es un placer darle la bienvenida tanto a nuestro club como a Cataluña y estamos seguros de que será un gran refuerzo para nuestro primer equipo. 

Bienvenido Sebastián !! Mucha suerte en esta nueva etapa que empiezas en Sant Just.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net