FEM RODAR EL CLUB!!!!

CPM
HCSJ
1
7
finalitzat
+info
Fem
HCSJ
CC-LSEM
2
3
finalitzat
+info
Inf B
CSF
HCSJ
1
0
finalitzat
+info
Inf C
HCSJ
HCM
6
4
finalitzat
+info
1CA
HCSJ
JMIJ
6
1
finalitzat
+info
2CA
HCSJ
CC-LSEM
7
4
finalitzat
+info
Ben A
HS
HCSJ
2
2
finalitzat
+info
Ben B
HCSJ
JS
6
1
finalitzat
+info
Ben C
HCSJ
LSB
10
1
finalitzat
+info
Ben D
HCSJ
CC-LSEM
3
1
finalitzat
+info
Pre A
HCSJ
COP
2
4
finalitzat
+info
Pre B
HCSJ
JMIJ
-
-
finalitzat
+info
Pre C
Imprimeix

PRIMER PARTIT MINIFEM 2012

Aquest dissabte 5 de Maig al Complex Esportiu de la Bonaigua de Sant Just, va tenir lloc el Primer partit Femení de la Historia de l'Hoquei Club Sant Just.

Desprès de tota la temporada donant-li forma i entrenant molt fort, per fi es va poder vestir de llarg el que serà l’equip MINIFEM de l'H.C. Sant Just per la propera temporada.

El partit es va jugar contra el Club Hoquei Olesa, que es va voler afegir a la festa amb una gran posada en escena i sent un rival molt digne per aquest gran esdeveniment Santjustenc.

Per part de l'Hoquei Club Sant Just van jugar: Maria Moreda a la porteria, i com a jugadores de pista: Angèle Euphrosine, Elna Blanch, Gina Céspedes, Julià Martinez, Lara Vives de la Cortada, Noa Díaz i Sandra Brull, en aquest primer partit no ha pogut venir l’Anna Sanz, esperem en breu tenir-la a l’equip, i com entrenador en Carles Carrera.

Tenim un equip amb una gran varietat d'edats compreses entre 5 i mig i 11 anys, que ens farà gaudir de bon hoquei la propera temporada, de moment el que s’emblava una utopia anys enrere i a principi de temporada ja s’ha complert ... TENIM UN MINIFEM AL CLUB.

Només ens cal donar les gràcies en nom de la Junta, sobretot al esforç dels Pares de totes les Noies per el recolzament que ens heu donat per dur endavant aquest projecte i creure en ell, també a tota la part esportiva per haver insistit en donar-li forma, en especial al Carles Carrera que fins que no les a posat a totes a la pista no ha parat, de veritat Gràcies a tots i això acaba de començar ... CAN’T STOP THE MUSIC & HOQUEI!!!!!

FEM RODAR EL CLUB EN FEMENI!!!!

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net