Imprimeix

L'HC SANT JUST A "SANT JUST AL CARRER"

L’Hoquei Club Sant Just tornarà a participar enguany a l’acte de Les Festes de Tardor “Sant Just al Carrer” que es celebra aquest diumenge 27 d’octubre al Barri Centre de Sant Just.  El Club muntarà una pista per aprendre a practicar l’Hoquei sobre patins (Els patins els posem nosaltres) i a més farà exhibicions de Hoquei a càrrec dels jugadors dels equips de Iniciació del Club.  Si vols provar i sentir el que es sent sobre uns patins vine diumenge de 10 a 14 hores al Espai “Parc del Jocs Jovenívols” al Carrer Miquel Reverter xamfrà amb Carles Mercader. 

Entre altres actes que s faran durant el mati també hi haurà una parada de galetes amb el Centre d’Estudis Santjustencs i les Ampa’s a benefici del Projecte de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. 

En aquest enllaç trobareu tot el Programa de les Festes de Tardor

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 19/20. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div)
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net