Imprimeix

ESPORTIU - Nacional Catalana - Selecció Catalana

El passat 14 de setembre dins dels actes de la presentació dels Equips per la Temporada 2013-2014 va tenir un fi de festa molt especial amb un Partit de Hoquei entre el Nostre Equip a Nacional Catalana i la Selecció Nacional Catalana, dirigida per Jordi Camps i Josep Maria Barberà.

La Selecció va convocar per aquest partit als jugadors: Pol Macias i Jordi Gabarra del FC Barcelona, Eric Vargas del CP Voltregà, Roger Valls del CHP St. Feliu, Eric Florenza del CH Mataró, Albert Dalmau i Alex Martínez del CP Taradell i Jordi López, Sergi Parra i Joan Castañe del CP Tordera.

El resultat final va ser de 0-6 però el mes important es que vàrem gaudir d’un gran espectacle i es va veure una Bonaigua plena.

Agraïm la Col·laboració de Fecapa i del Clubs Representats en aquesta diada de Hoquei Patins.

Podeu veure un resum fotogràfic en aquest enllaç

 

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 19/20. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div)
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net