Imprimeix

ESPORTIU - FESTA TORNEIG JOAN PETIT 2013

Dissabte dia 25 es va celebrar al Complex Esportiu de la Bonaigua la 13ena. Edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, va ser una jornada rodona on mes de 240 nens i nenes entre 3 i 6 anys d’arreu de Catalunya i Aragó varen gaudir de mes d’un centenar d’activitats de lleure i 48 partits d’Hoquei.

Al mati va ser una delícia veure com els nanos feien les activitats amb una gran il·lusió des de la típica carrera de sacs o el pica-pared, fins a pintar-se a ells mateixos vestits amb els colors del seu equip o jugar a detectar metalls amb un detector de veritat dels Mossos d’Esquadra, els quals també ens van oferir una exhibició dels gossos especialitzats en trobar desapareguts, o estupefaents i explosius.

Al migdia és van servir més  de 300 serveis de dinar mes uns altres 300 de berenars, que van servir per recarregar forces per la tarda on es van disputar 48 partits de Hoquei amb l’atenta mirada dels pares i acompanyants que omplien a vessar la pista interior de la Bonaigua.

En els partits, TOTS hi van guanyar, perquè l’important era estar-hi, fins hi tots alguns clubs van compartir equip jugant junts, també s’ha de comentar que es van afegir a la gran festa el Comitè d’àrbitres que va desplaçar 8 col·legiats que s’ho van passar d’allò mes be.

Al acabar el Torneig varem sortir a la pista exterior on ens esperava el fi de festa amb la festa de Cloenda i la gran sorpresa final que ningú s’esperava, primer van presentar les Autoritats amb el President de la Fundació, Joan Torner al capdavant, l’Alcalde de St. Just, Josep Perpinyà i els Presidents del Cadi Club de Hoquei i del HC. Sant Just, així com la presencia del Regidor d’Esports de St. Just Victor Murillo.

L’acte presentat pel nostre amic de Ràdio Desvern, Jordi Domènech, va començar amb la desfilada dels participants i la presentació de la sorpresa del dia, la presencia del Jugador del F.C. Barcelona, Éric Abidal, Padrí de la 13ena. Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, es van repartir les culleres commemoratives i es va fer el ball dels gegants de St. Just juntament amb el Gegantó de la Fundació amenitzat tot per els Grallers de St. Just, també el Jugadors del nostre Club Albert Folch que ha patit la malaltia va lliurar al Ëric Abidal una Samarreta del HC Sant Just amb el seu numero a l’esquena.

Tot va acabar amb dues impressionants exhibicions del Club de Patinatge Artístic Sant Just i amb el lliurament d’una bossa de regals a tots els nanos participants, s’ha de dir que aquesta bossa anava plena de regals que cada club havia portat per compartir més els que van cedir diferents establiments comercials de St. Just.

Des de la Fundació Joan Petit i des de la Junta Directiva del H.C. Sant Just, aprofitem aquestes línies per expressar que s’ens fa molt difícil posar en poques paraules l'enorme agraïment que  volem fer arribar a tots el voluntaris que varen participar a la jornada així com a totes les Entitats de Sant Just que han recolzat aquest projecte, als Comerços que han aportat el seu granet de sorra i com no a tot el personal del Ajuntament de Sant Just, de veritat Moltes Gràcies i com diu el nostre Slogan “STICK CONTENT”

Només en manca dir-vos que segueix activa la Compte Corrent per fer donatius que es la 2013.6180.42.0200031032 (Catalunya Caixa). Us recordem que tots els diners que es recullin a Sant Just Desvern es destinaran al projecte “Optimització de la detecció de cèl·lules tumorals circulants en sang i moll de l’ós, en el rabdomiosarcoma. Una millor detecció per augmentar la supervivència”, del Grup de Recerca Translacional en el càncer pediàtric, del servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l'hospital Vall d'Hebron, coordinat pel Professor Jose Sánchez de Toledo Codina, Premi Català de l’Any 2012.

Us adjuntem els següents enllaços on podreu gaudir d’uns bons reportatges fotogràfics:

Resum cedit per Francesc Botam des del H.C. Mollerussa:

https://skydrive.live.com/?cid=a16d33a9b28a4c3a&id=A16D33A9B28A4C3A!11827

Descàrrega Fotos en aquest enllaç ...

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 19/20. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div)
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net