Imprimeix

SAINT OMER 2013

L’Equip Prebenjamí “A” del Hoquei Club Sant Just, amb el seu entrenador Tino Martinez al capdavant de l’expedició, es va desplaçar a terres del nord de França durant els dies de Setmana Santa a gaudir i disputar el Torneig Internacional del S.C.R.A. Saint Omer en la categoria Sub 11.

En el Torneig hi varen participar 3 equips Francesos (SCRA Saint Omer A,  SCRA Saint Omer B i HC Voiron), 2 Alemanys (RSC Cronember i IG Remscheid) 1 Anglès (Herne Bay United) i per part Catalana el H.C. Sant Just.

El nostre equip va aconseguir una merescuda tercera posició darrera dels dos equips amfitrions del Saint Omer.

Els Resultats varen ser: 4-1 contra el RSC Cronenberg, 8-2 contra el Remscheid, 2-1 contra el HC Voiron, 4-3 contra el Herne Bay United, 1-2 Contra el Saint Omer “B” i contra el Campió Saint Omer “A” 2-8.

No voldríem concloure aquesta noticia sense destacar l’extraordinària rebuda, tant a nivell esportiu com d’organització, la qual si es tingues que valorar es mereixeria un EXCELENT.

Els nostre Prebenjamins no solsamènt varen demostrar una bona compenetració dins i fora de la pista, sinó que a mes fan fer grans amics entre els equips rivals i varen tornar amb la bossa plena de grans records.

L’Experiència va ser única per tothom i esperem que un termini no molt llunya es pugui tornar a repetir.

Graciés Tino, graciés Jugadors/ores i sobre tot MOLTES GRÀCIES al S.C.R.A. Saint Omer.

HA ESTAT INMILLORABLE

1.2.3....SANT  JUST!!!!

Podeu veure un resum fotogràfic del torneig a traves d’aquest enllaç.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 19/20. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div)
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net