Imprimeix

MERCAT DEL RAM 2013

L’Equip Benjamí “A” del H.C. Sant Just va disputar el passat diumenge dia 24 de Març, el 25é. Torneig de Hoquei Mercat del Ram organitzat pel Club Pati Vic.

L’equip entrenat per en Jordi Estrada i que esta integrat per l’ Isaac Acedo a la porteria i com a jugadors pel Nil Barreda, Adrian Dolz, Alex Estrada, Pol Martinez, Pol Mir i Joan Pujalte es va classificar finalment a la cinquena posició, desprès d'una primera lligueta on va perdre per la mínima (1-2) contra el CP Vic B, va guanyar (3-2) al Reus Deportiu i finalment va caure (6-0) contra el St. Josep de S.S.  que al final seria el Campió del Torneig.

En el partit pel 5é i 6é lloc l'H.C. Sant Just es va imposar al Vic A per 5-1.

Des de l’Hoquei Club Sant Just volem agrair al C.P. Vic que ens hagi convidat en aquest prestigiós Torneig en el que participen una selecció dels equips mes forts de la categoria.

Podeu llegir en aquest link les cròniques dels quatre partits.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 19/20. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div)
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net