FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

POL MACIÀ, EL DARRER FITXATGE DE L'HC SANT JUST PER LA PROPERA TEMPORADA

  

Format a la base del FC Barcelona, és amb aquest club que assoleix diversos Campionats tant d'Espanya com de Catalunya, jugant-hi fins arribar a la categoria sènior.

Amb la selecció Espanyola U17 assoleix també un sots campionat Europeu.

Després de jugar amb el FC Barcelona B a 1ª Nacional Espanyola (actualment OK Plata) i d'un breu pas pel Nacional Catalana del propi Sant Just, juga dos anys amb el CP Vilanova emprenent posteriorment l'aventura a la N1 francesa, on ha jugat els darrers 3 anys.

En primer lloc al HC Dinan Quevert assolint el sots campionat de la primera divisió francesa, jugant posteriorment la copa d'Europa i després al Nantes ARH amb el que es va classificar per jugar la copa CERS, els 2 anys que va ser-hi.

Pol, benvingut a casa!  Esperem que tinguis tota la sort del món i que gaudeixis molt d'aquesta nova etapa.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 19/20. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div)
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net