FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

EL 17 D'ABRIL ARRIBA LA FESTA DELS PATINS "RODA BCN"

Torna la festa de les rodes a la ciutat! Diumenge 17 d'abril, tots els aficionats als esports de roda petita tenen una cita al RODA BARCELONA, el gran esdeveniment que aplegarà els esports de patinatge més populars i més espectaculars! 

La festa RODA BARCELONA tindrà lloc el diumenge 17 d'abril al llarg de tot el dia, matí i tarda non stop. Serà a la confluència de l'Avinguda Martí Codolar i el Carrer Granja Vella, al districte Horta-Guinardó de Barcelona (zona entre Vall d'Hebron i Montbau).

L'Institut Barcelona Esports (IBE) i la Federació Catalana de Patinatge (FCP) organitzen aquesta jornada que estarà farcida d'activitats dirigides per l'APB-Asociación de Patinadores de Barcelona, Rodats, Club Patí Barcelona, Escola Oficial Patinatge Inline, Inercia, Long School, Roller Artisti BCN, Fütbol Club Barcelona (Hoquei Patins), Barcelona Roller Derby, BCN Roller Dance i l'Associació Patinatge Extrem.

Hi ha previst un programa d'activitats per a tots els gustos: Exhibicions de les diferents disciplines del patinatge i de l'skate, tallers per aprendre a patinar, una mitja marató amb categoria open, petits tornejos, classes diverses, sessions de ball amb patins i molt més.

Es tracta d'una festa de participació oberta a tothom qui vulgui calçar-se uns patins o venir a gaudir de l'espectacle. I amb la mirada posada als World Roller Games BCN 2019, també volem donar a conèixer les disciplines de la roda petita: hoquei patins, patinatge artístic, hoquei línia, patinatge velocitat, freestyle, patinatge extrem, patinatge velocitat en línia, roller alpí, patinatge artístic en línia, roller derby, roller Dance i skateboard o longboard.

La jornada festiva RODA BARCELONA ens permetrà acostar aquestes disciplines a tots els públics, així com també donar continuïtat i visibilitat a aquestes pràctiques i a les entitats que les promocionen a la nostra ciutat.

L'agenda d'activitats d'aquest esdeveniment, està especialment dissenyada per fomentar la participació tant de persones que ja practiquen el patinatge com a esport habitual, com de persones que s'inicien o es volen iniciar. RODA BARCELONA està adreçada a tothom qui vulgui gaudir d'una jornada on es podrà fer un tast de les disciplines que actualment ja es practiquen a la ciutat de Barcelona, així com també gaudir assistint a les exhibicions d'esport professional i federat.

Seguiu al Facebook de RODA BARCELONA per estar al dia del programa d'activitats!

nformació i fotografies extretes de la web de la Federació Catalana de Patinatge (www.fecapa.cat)

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net