FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

MOR DAVID MONER, GRAN REFERENT DE L'ESPORT CATALÀ

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha fet públic que avui ens ha deixat en David Moner, president d'Honor de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

David Moner va ser president de la UFEC durant 18 anys, des que va assumir el càrrec el 1996 fins el passat juliol de 2014, quan va ser nomenat president d'Honor de l'entitat i va rebre la Medalla d'Or de la Unió de Federacions.
El president de la Federació Catalana de Patinatge (FCP), Ramon Basiana, s'ha mostrat commogut pel decés de David Moner. Segons Basiana, “no es pot explicar la història de l'esport català sense David Moner. El seu tarannà emprenedor i el compromís que en tot moment va mantenir amb l'esport i el país el situen entre les grans personalitats de Catalunya." 
Basiana també ha subrallat el suport que Moner sempre va mostrar amb la Federació de Patinatge per assolir el reconeixement internacional de l'entitat i fer possible la participació de les seleccions catalanes de patinatge i hoquei patins.
Segons el president de la FCP, " el paper de David Moner va ser clau en el reconeixement de la FCP per part de la FIRS a Miami el 2004. La victòria de la selecció catalana d'hoquei patins en el mundial del Macau va ser per a ell un somni fet realitat. Sempre va defensar el legítim dret de l'esport federat català a participar amb veu pròpia al món." 
Entre altres condecoracions que va rebre la Creu Sant Jordi el 2010 per la promoció i la projecció internacional de l'esport català, els anells d'or del Comitè Olímpic Internacional i la Medalla al Mèrit Esportiu de la Ciutat de Barcelona.

Informació i fotografies extretes de la web de la Federació Catalana de Patinatge (www.fecapa.cat)

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net