FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

      

RESUM FOTOGRÀFIC JORNADA       VÍDEO LECTURA MANIFEST

El 25 de novembre és el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Per aquest motiu, L’Hoquei Club Sant Just s’ha sumat i ha donat suport al manifest institucional.

L’HCSJ vol manifestar la voluntat de sumar esforços i crear sinergies de treball que ens permetin construir conjuntament dinàmiques per eradicar definitivament la violència masclista a la nostra societat, perquè representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat efectiva entre dones i homes.

A iniciativa del Departament de Presidència i mitjançant el Consell General de l’Esport i la Federació Catalana de Patinatge, l’Hoquei Club Sant Just s’ha adherit al Manifest institucional i del món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència de Gènere.

Per aquest motiu TOTS les nostres Jugadores, Jugadors, tècnics, delegats i delegades, lliurant un llaç lila a la propera jornada esportiva del 28 i 29 de novembre, a més a més el dissabte 28 a les 12:30 h a la Bonaigua abans de començar el Partit del Sènior B contra el CH Ripollet la Regidora de Polítiques de Gènera de l ‘Ajuntament de Sant Just Desvern, Gina Pol, llegirà públicament el Manifest d'Adhesio del món del esport al Manifest Institucional que pots llegir a traves d’aquests enllaços.      Manifest Adhesio món del Esport       Manifest Institucional    

                    

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net