FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

L'ALEVI A CAMPIONATS!!! SEE YOU IN SALT 2015!!!

Ahir diumenge i amb retransmissió inclosa per Twitter, l´equip Aleví del HC Sant Just es va classificar matemàticament per la fase final de Campionat de Catalunya que es celebrarà a Salt el pont del primer de maig, amb dues jornades d´antelació , guanyant el seu partit contra el tercer classificat el Manlleu B, l´únic equip que ens podia agafar. 

El partit , tot i el resultat final, 5-1, no va ser gens senzill; al descans havíem arribat amb un justet 1-0.  Vàrem agafar avantatge a l´inici de la segona part fent pujar el segon gol local, però el Manlleu va tornar a entrar al partit gràcies a una rigorosa targeta blava que l’àrbitre va mostrar al Pol. La conseqüent falta directa va ser el 2-1, i estàvem a nou faltes d´equip. Ens van xiular la desena,  però l´Isaac , va parar el llançament de la directa.  Després, fins al final el Manlleu es va bolcar a l´atac intentant remuntar, descuidant una mica la defensa i vam poder ampliar el marcador fins el 5-1 final, que´ns classificava matemàticament. 

Vulem aprofitar aquest moment d´alegria per felicitar a tots els que ho han fet possible :

-         Lògicament els vuit jugadors de l’equip : Adrián ©, Alex, Isaac, Joan, Marc, Nil, , Pol i Raul, per la feina feta durant tota la temporada, cadascú d´ells amb la seva aportació; la primera fase sense cap partit perdut i la segona, només amb dues derrotes contra el Manlleu C, un equip fantàstic, al que vàrem aconseguir tenir controlat fins a 3 minuts abans de la fi del partit a casa seva.

-         A l´entrenador, el Marc, qui a la seva primera temporada al club, ha sabut donar un nou aire a un equip que tot i ja haver-se classificat en anteriors temporades per campionats, els que´ls coneixem interiorment sabem que son de difícil gestió ( per dir-ho d´una manera amable ).

-         I també a tots aquells que durant la temporada ens han ajudat , els jugadors benjamins que han vingut a reforçar, els entrenadors suplents que en partits i entrenaments han col·laborat ( Carles, Edgar, David … ) , els jugadors de l´Infantil B que als entrenaments ens han fet d’espàrring d´alta categoria,

-         i finalment, com no a la resta de club , delegats,  aficionats, pares, germans, avis … que´ns han animat en tot moment. 

I ara, passi el que passi al Campionat, demanar-los a tots els esmentats que lluitem fins al final. Serà molt difícil, doncs la categoria dels equips classificats preveu partits molt complicats. 

El que dèiem, SEE YOU IN SALT ¡¡¡ 

Felicitats a tots ¡

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net