FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

Barcelona, capital mundial dels World Roller Games 2017

Barcelona serà la seu dels World Roller Games 2017. La Ciutat Comtal ha estat la gran vencedora al Congrés General Ordinari de FIRS i passarà a la història com la primera organitzadora d'aquesta competició. La candidatura conjunta de totes les institucions de l'Estat juntament amb la Federación Española i Catalana ha aconseguit una fita històrica. El Comitè Executiu de la FIRS ha atorgat el triomf a Barcelona per unanimitat. 

El Congrés General Ordinari va començar amb la benvinguda del president de la FIRS, Sabatino Aracu que va recordar que la importància del moment, qualificant el dia d'històric. Després dels parlaments de les autoritats, Aracu ha donat la benvinguda a la candidatura de Barcelona, moment en què ha començat la presentació. 

El primer protagonista a sortir ha estat el president de la “Real Federación Española de Patinaje, Carmelo Paniagua, que ha començat la seva intervenció recordant que "la candidatura de Barcelona és de la unitat política i esportiva" i "amb professionals de gran experiència". Paniagua ha explicat que Barcelona té "una estructura professional, experimentada en grans esdeveniments esportius" i que al costat de la Federació Catalana de Patinatge formen "un gran equip". El president ha recordat també que amb Barcelona "tenim la millor ciutat i les millors instal·lacions". Finalment, Paniagua ha sentenciat la seva ponència amb un missatge potent: "Volem organitzar els World Roller Games". 

Després del discurs de Paniagua ha estat el torn per a Alejandro Blanco, president del COE. Blanco ha indicat que "España porta anys apostant per l'esport" i ha desitjat que "tant de bo els World Roller Games permetin als esportistes realitzar el seu somni". 

El president Blanco ha cedit la seva paraula a Carlos Gascón, sotsdirector general del Consell Superior d'Esports. Gascón ha destacat que "el compromís del Govern es manifestarà per donar facilitat als visats de tots els esportistes i a les seves famílies" així com que des del Govern "Treballarem per la seguretat de tots els participants i els assistents de la competició". 

Finalment, en les últimes intervencions, Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya ha exposat que "el compromís amb l'esport és total" i que "volem donar el millor de nosaltres i ho farem amb passió i sentiment" . Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, ha exposat on s'ubicarien totes les instal·lacions de la competició. Basiana ha explicat que la candidatura compta amb el CCIB, al Parc del Fòrum, Montjuïc, al Palau Blaugrana, entre d'altres recintes per disputar totes les modalitats. Per la seva banda, Xavier Cherta, responsable de la candidatura, ha exposat l'apartat: "Event, Màrqueting & Sponsorship" i Maite Fandos, tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de Barcelona ha finalitzat el seu discurs posant la ciutat a disposició dels World Roller Games i recordant que la Ciutat Comtal viu i estima l'esport.  (Noticia i Fotografies extretes de la web de la Federación Española de Patinaje)

            

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net